Hur jobbar vi?

Ditt fönsterbyte 

Såhär jobbar vi steg för steg – mer detaljerat. Kontakta oss för hembesök eller prisförfrågan!

1. Hembesök

Vi på Raymont AB bokar tillsammans med Dig in ett kostnadsfritt hembesök för att ta reda på hur just Dina fönster ska se ut.

2. Mätning

Vid beställning av fönster och eventuell montering behöver vi på Raymont göra en slutmätning av fönstren för att få exakta mått som passar i just Din fastighet.

3. Beställning/leveranstid

Varorna skall nu tillverkas för Dig och anlända till vårt lager. Tänk alltid på att beställa i god tid då det i regel även finns en väntetid på monteringen.

4. Leverans/montering bokas

Vi bokar tillsammans med Er in när monteringen eller leveransen av fönstren ska ske. Du slipper förvara Dina nya fönster själv. Vi tar med oss fönstren när vi anländer – smidigt och enkelt!

5. Montering

Vi sätter in Dina nya fönster som vi tätar och justerar. Vi tar mått till det kommande plåtarbetet för att sedan tillverka Dina unika plåtdetaljer på vårt eget plåtslageri.

6. Färdigställer insida

Vi färdigställer insidan med påsadling i smygar och därefter nya foder runtomkring. Oftast monteras färdiglackerade vita material – du slipper måla och tapetsera om.

7. Färdigställer utsida

Plåtning/foder runt fönster samt nya fönsterbleck monteras. På altandörrar skall tröskelplåtar anslutas.

8 .Slutbesiktning

Vi går tillsammans igenom arbetet och eventuella justeringar görs.

9. Betalning

Först nu får du din faktura där Ditt ROT-avdrag redan är reglerat – enkelt för Dig! Du har inte tidigare betalt något i förskott. Vid köp hos Raymont finns även fler finansieringsalternativ.

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Oavsett var i södra Sverige du bor besöker vi dig förutsättningslöst.