PVC

Fönsterdörrar i PVC

I dagligt tal kallat balkong- eller altandörrar i Sverige. Hos oss kan du få dessa i en mängd varianter. Du kan få med helglas eller panel, med spröjs eller utan – och poängen här är att du själv kan designa din dörr efter dina önskemål utan stora prisskillnader. Våra dörrar kan fås med färg, dörrbroms, lås, vita eller aluminiumfärgade handtag, och än en gång har du här möjligheten att välja.

PVC-dörr

Idag sätter vi mest utåtgående dörrar, som har blivit någon slags standard i Sverige, vi har även inåtgående dörrar. I dörrpartiet väljs oftast en låg aluminiumtröskel.

Det finns även möjlighet att få en ektröskel med dubbla tätningslister speciellt anpassad för vårt kalla klimat.

Vi kan också erbjuda dubbeldörrar, där man själv bestämmer hur stora sektionerna ska vara, vilken som öppnas först o.s.v.

Våra dörrar har – precis som våra fönster – tillverkats med en hög medvetenhet om inbrottssäkerhet, kvalitet, samt att ge kunden nöjet att ha en underhållsfri produkt.

Våra dörrar har vid ett flertal tillfällen fått beröm av polisen, som konstaterat att dörrarna är mycket svårforcerade vid inbrottsförsök. Flera gånger har man gett upp försöken, vilket precis som på våra fönster har att göra med de ”extra låspunkterna”.

Dörrlås och handtag ingår i leverans som standard.

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Oavsett var i södra Sverige du bor besöker vi dig förutsättningslöst.